Čtyři zástupci čtyř spolků z Čelákovic se dohodli, že dětem připraví od 30. 3. do 13. 4. 2020 formou vzdělávacího kvízu nálož soutěžních otázek na každý den.

V prvním týdnu se budeme ptát na otázky ke stromům (dendrologie) a k novodobé historii. Botanické otázky zajišťuje Petr Petřík za Okrašlovací spolek čelákovický (www.celakovice.org) a historické zase Jirka Paldus za spolek Československé ozbrojené složky (www.muzeum-studene-valky.cz).

V dalším týdnu žezlo převezmou za rybáře z Čelákovic Kuba Petržel (místní organizace Českého rybářského svazu, www.rybaricelakovice.cz) spolu za čelákovické houbaře s Mirkem Rudolfem (Spolek houbařů, www.houbaricelakovice.cz).

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Otázky se publikují vždy ráno se začátkem školního vyučování a to včetně víkendu a jejich řešení bude možné zasílat do konce každého dne. Na konci proběhne vyhodnocení a budou oznámeni výherci na webových stránkách Okrašlovacího spolku čelákovického (www.celakovice.org). Vítězem se stává ten, kdo odpoví nejlépe a nejrychleji na co nejvíc otázek. Soutěžit mohou všichni školou povinní s tím, že dovolena je i pomoc rodinných příslušníků. Pro každého máme připraveny zajímavé ceny.

SOUTĚŽ JE UKONČENA A PŘIPRAVUJEME JEJÍ POKRAČOVÁNÍ A VYHODNOCENÍ. DĚKUJEME ZA ÚČAST!